Cargando...
Activitats 2018-02-15T12:22:36+00:00

PORT DEL COMTE I VALL DE LORD

Des de l’Hotel Avet té a tocar l’estació d’esquí de Port del Comte i la d’esquí nòrdic de Tuixent-La Vansa.

A tan sols 2 km podrà practicar l’esquí alpí durant la temporada d’hivern, i a 15 km podrà practicar l’esquí nòrdic a l’estació de Tuixent-La Vansa, així com fer múltiples activitats en els mesos d’estiu. Practicar el golf en el camp de Port del Comte, fer esports de muntanya com senderisme amb multitud de rutes marcades, parapent, kayak a l’embassament de la Llosa del Cavall, escalada, i infinitat de rutes de BTT marcades a tota la comarca.

Per als més petits de la casa, cal destacar que l’estació de Port del Comte, té una zona especialment dedicada a ells, amb tubbies i trineus, llits elàstics, rocòdrom i diverses atraccions, així com una zona d’aventura i de tirolines per l’estiu.

El Romànic de la comarca, de ben segur és una altra activitat que no es pot perdre. No pot marxar d’aquestes terres sense descobrir la cripta d’Olius i el seu cementiri, Sant Serni del Grau, la capella de Sant Lleïr, Sant Pere de Graudescales, i innombrables més.

L’altar barroc de la Mara de Déu dels Colls a Sant Llorenç de Morunys, així com el claustre i l’orgue restaurat, el del Santuari del Miracle a Riner, les meravelloses vistes des del Santuari de Lord, la muntanya de Busa, els Prats de Bacies al Port del Comte, el naixement del riu Cardener a La Coma, la font Puda a la Pedra, el nucli antic de Solsona amb la catedral, el Pou de Gel, les salines de Cambrils, el Zoo del Pirineu i un llarguíssim etc.

En definitiva, hi ha multitud de possibilitats, adaptades als diferents gustos per tal se que s’escapin en família i passin un cap de setmana agradable i diferent a l’Avet.

Esquí

A només 1 km trobarà l’Estació d’Esquí Port del Comte, amb 37 pistes i 16 remuntadors, i molt a prop, l’estació d’esquí de fons de Tuixent – La Vansa

BTT i senderisme

Hi ha desenes de fantàstiques rutes marcades per BTT i senderisme pels voltants de l’hotel.

Més informació

Vols amb parapent

Des de l’Alioth Parapent Bages Club ofereixen vols amb parapent per veure des de les alçades les magnífiques vistes i paisatges de Port del Comte

I molt més!

Observació d’ocells i fauna autòctona, cerca de bolets, Golf, Parc d’Aventura, Tubbies, Trineus, visites històriques i moltes activitats més des de l’Avet